Сердечно вітаємо з золотим ювілеєм 50-річчя від Дня народження керівника обласного Центру моніторингу хірургічної патології щитовидної залози та наднирників Центру діагностики -  Ярошенка Віталія Ігоревича! 

Віталій Ігоревич очолив Центр одразу від його заснування і керує його роботою вже 12 останніх років. За цей час ним була розроблена та запроваджена організаційно-методична база поетапної діагностики вузлових утворень щитовидної залози в області. У Центрі втілено методику тонкоголкової біопсії щитовидної залози під УЗ-контролем, що надало можливість діагностувати пухлинні захворювання щитовидної залози на мікрорівні. У 2008 році фахівці Центру одними з перших в Україні впровадили нову технологію дослідження наявності тиреоглобуліну в пунктатах лімфатичних вузлів шиї у хворих. 

 

Щороку обстеження в Центрі проходять близько 4 тисяч  хворих з вузловими утвореннями та пухлинами щитовидної залози. Завдяки багаторічній праці фахівців Центру в області досягнуто зменшення смертності від раку щитовидної залози практично удвічі. 

За показниками раннього виявлення пухлин щитовидної залози Херсонська область займає провідні рейтингові місця в Україні. Досвід роботи фахівців Центру вивчають провідні клініки держави.

У 2014 році Віталія Ігоревича  заслужено номіновано на обласну стипендію у галузі охорони здоров’я. 

 

Шановний Віталію Ігоревичу!

 

Ми високо цінуємо Вашу працелюбність і компетентність, життєву мудрість і діловитість, які створили Вам заслужений авторитет і повагу серед колег по роботі і мешканців області.

Висловлюємо Вам, за Вашу невтомну працю, сердечну вдячність і глибоку шану.

Від усієї душі бажаємо Вам невичерпної енергії і оптимізму, міцного здоров’я, душевного тепла і сімейного затишку, справжнього людського щастя, достатку і благополуччя, нових плідних успіхів і звершень на благо рідного краю! З Днем народження Вас!

 

Вам лише п’ятдесят. Це зовсім небагато.

Коли серце співає і хочеться свята.

Коли воно б’ється і прагне любові.

Коли руки умілі до праці готові.

Коли мудрість зоріє у кожному слові.

Тож живіть іще стільки ж в пошані й здоров’ї!

 

Адміністрація та колектив лікарні

 

Теги: